fredag 24 augusti 2012

Vad mysigt det är att ligga under en filt och kolla teve, ha tid att surfa runt på internet och slappa!!! Det känns som om det var en evighet sen sist...förmodligen var det väl förra helgen. Det känns skönt att kunna sova ut en stund i morgon för även om vi ska ner till stan räcker det om vi åker vid halv tolv.

Trots att jag tidigare i kväll lovade mig själv att bara slappa kunde jag inte hjälpa att jag hamnade i jobb några timmar....Det ena ledde till det andra och plötsligt hade jag gjort undan lite jobb inför den fortsatta terminen i skolan.

Jag har dessutom varit duktig och tränat mitt knä och stretchat detsamma...två övningar har jag och de gjorde jag till dess att varken knä eller muskel ville längre ( då hade jag tröttnat mentalt för länge sen). Jag gjorde precis som sjukgymnasten sagt åt mig att göra så det vore väl själva den om det inte blir nåt bättre snart....

Men nu myser jag vidare...tror att jag poppar lite popcorn faktiskt!!

Nu är det fredag igen, i vårt hus är det veckans vilodag...eller vilokväll är väl mer korrekt eftersom vi har varit i skola och på jobb idag. I helgen är det aktiviteter både lördag och söndag så det är bäst att passa på.

Första skolveckan med eleverna är till ända. Och det är alltid en märklig vecka, det känns som om vi har jobbat hur länge som helst, inte bara fem dagar. I slutet av veckan funderade jag över varför vi inte hunnit mer än vi hade....tills jag kom på att vi inte hade arbetat mer än några dagar....plötsligt hade vi ju hunnit jättemycket!!
Jag hade fredag redan i onsdags....därför blev den här veckan jättelång....Men nästa vecka, då vet jag att det kommer att kännas som att vi har bara måndag och fredag igen. Trots en lång vecka har den varit toppen, jag har en underbar klass att jobba med i år (också)!

En av anledningarna till att veckan kändes extra lång kan också ha att göra med det faktum att vi knappt har varit hemma en enda kväll. Därför känns det extra skönt att bara slappa i kväll.
Huset är ostädat och det finns hur mycket som helst att ta tag i men det tänker jag ignorera totalt. Sonen är kontrakterad till att laga middag så jag kliver inte upp ur det här soffhörnet på ett bra tag! Det enda jag måste göra är att träna, men om jag biter ihop är det klart om en kvart....