lördag 25 augusti 2012

Flashmob på torget klockan ett var dagens första uppgift för sonen. Det blev riktigt lyckat även om det inte var så jättemånga som deltog. Nog lyckades de som var aktiva fånga uppmärksamheten hos de som råkade befinna sig på torget just då, det är då ett som är säkert. Någon undrade om de slogs på riktigt? Någon var orolig att de skulle skada sina huvuden i gatstenarna.


Efter ett tag blev det lugnt igen och då gick alla vidare till sporthallen och den stundande uppvisningen där. Fyra klubbar deltog och det var intressant att få se de olika sporterna. Till slut blev det ju-jutsuns tur. Tyvärr hade en del av publiken gett sig av då så det var inte lika många som tittade som i början men det var rätt många kvar ändå.

Väl hemma satt jag med grannarna och drack kaffe i solen på framsidan av huset och njöt av värmen. Jag tänkte att det var lika bra att passa på.

Sen dess har jag ägnat några timmar åt att tanka över bilder från mobilen till datorn. Det var nästan sexhundra bilder....kan nån människa förstå av vilken anledning jag väntar så länge? Tänk vad enkelt det skulle vara om jag kunde bestämma mig för att fixa det minst varannan vecka eller så. Själva överföringen tog inte så lång tid men sen att sortera in i mappar och kolla igenom dem, det tog tid. Men nu är det gjort, i alla fall för den här gången. 

I kväll ska vi nog kolla film jag och sonen, Ironman på fyran! Vi pratade om att hyra den i förrgår när vi plötsligt upptäckte att den går på teven ikväll.


Nu sitter jag med dagens första kaffemugg och försöker vakna till liv. Det är inte så lätt känner jag. Jag har redan varit vaken en gång idag, vaknade ungefär samma tid som en arbetsdag. Då passade jag på att gå ner i källaren och starta en tvätt, hämta tidningen och läsa den. Sen somnade jag om igen och drömde att jag var tvungen att skynda mig till ett möte jag skulle ha idag klockan tolv.
Plötsligt var klockan ett och jag hade missat det....Då vaknade jag och kände mig lite stressad. Jag tittade på klockan och kunde ta det lugnt igen, den var bara nio.
Men jag inser dock att det är lite som mitt liv ser just nu....varje dag har flera tider som ska passas och efter att ha haft semester med lugn och ro är jag inte riktigt mentalt förberedd på det här tempot ännu. Frågan är om jag någonsin är det egentligen, jag får verkligen se till att ta alla tillfällen som ges att bara vila och inte göra så mycket. Det är tur att jag vet att bara nästa vecka har gått så blir det lite lugnare, då börjar förhoppningsvis vardagslunken!

Vädret ser i alla fall ut att bli strålande idag, härligt. Klockan tolv ska jag som sagt träffa en person som köpt en hylla av mig. Sen börjar aktiviteterna i stan. Är ni i stan i dag kom till torget klockan ett och kolla in det som händer där. Gå sen vidare till sporthallen för att kolla in den Kampsportsuppvisning som äger rum där från klockan halv två. Fri entré så det är bara att kliva in! Vi kanske ses?