onsdag 19 september 2012

Nu har energinivån fått en påfyllning. Oj, vad jag trallade och sjöng när jag kom hem. Det var nog tur att sonen inte hade kommit hem från ju-jutsun ännu, han hade inte fått en syl i vädret. När han väl kom hem hade jag hunnit gapa ifrån mig lite....

Nu har vi kvällsfikat och delgett varandra hur vår dag har varit. Hoppas verkligen att viljan att berätta vad som händer i skolan fortsätter. Det är roligt att få ta del av Suddens tankar om både det ena och det andra utan att behöva tjata mig till informationen.

Jag har dessutom tränat min ynkliga lårmuskel en stund. Tänk om det skulle vara lika roligt som att sjunga, hur lätt skulle det inte gå då? Då skulle jag nog springa för fullt i skog och mark!
Trött i huvudet sitter jag hemma i soffan och tar igen mig efter en eftermiddag med intensiva diskussioner. Mötte sonen och mor i Moliden när jag var på väg hem, då var de på väg till stan och ju-jutsu.
Själv ska jag på körövning, det är start i kväll för höstens övningar. Det ska bli roligt att komma igång med sången igen! Hur trött jag än är brukar hjärnan bli piggare efter en kväll med musik, så även om det känns som om jag skulle vilja stanna i soffan resten av kvällen vet jag att jag kommer att få energi av att gå på övningen.

Idag har jag inte haft så ont i knäet, skönt. Ändå fuskade jag inte från att träningen igår kväll. Varje dag utan alltför mycket smärta är en toppendag.

Återigen har min snälle granne klippt gräset! Han passade på medan det var uppehåll mitt över dagen. Det är en sån lättnad att det är gjort, nu hoppas jag att det inte behöver klippas fler gånger.....(det gör säkert han också.....)