söndag 7 oktober 2012

Helgen gick snabbt, efter den härliga fredagen sov vi ut igår innan vi åt en stor och god frukost. När vi var laddade med energi åkte vi på IKEA för att handla några saker hit hem. Lampor, handtag och krokar. Sonen köpte också några fina tavlor till sitt rum.

Det var i alla fall tur att vi hade ätit riktig frukost för det var mycket folk som shoppade i Birsta i går. Köerna till kassorna var lika långa som vintern i Kiruna....det var så det kändes när vi ställde oss längst bak med våra grejor. Men våren kom och vi fick betala. Precis när jag betalat och kassörskan börjat med nästa kund upptäckte jag att jag hade glömt att köpa kassar.....som tur var hade sonen kontanter så vi kunde betala kunden bakom oss i kön så då köpte de en kasse till oss!

När vi shoppat oss nöjda åkte vi till Härnösand där vi stannade till idag. God mat, skratt, kortspel och idag kom saxen fram innan det var dags att åka hemåt och fortsätta tömma de rum som ska renoveras. Sonen och jag hjälptes åt och till slut så är det förberett för målaren. I morgon bitti klockan sju är han välkommen!

Nu slappar jag en stund innan det är dags att plocka ihop inför jobbet i morgon. Det tycker jag att jag kan unna mig!
Sängen är inplastad, jag får sova på soffan i källaren. 
Golvet är täckt, färgpytsarna är inne, redo för målaren i morgon bitti!