söndag 14 oktober 2012

Jag har en sjukling här hemma. Det hostas och snörvlas och temperaturen är på topp, ingen positiv topp dock. Nu är han preparerad med astmamedicin, Alvedon och hostmedicin. En mugg te med honung på det så hoppas jag att han kommer att sova gott. Han har vilat i soffan under mitt täcke hela dagen sen han kom hem från stan men inte somnat så trött är han så det räcker till.

Jag hoppas att det går över fort för honom, men när han får feber och låter som han gör brukar det ha en benägenhet att bli långvarigt. Hyposenssprutan han skulle ha tagit i morgon får vi ställa in. Det går inte att ta den om man är sjuk.

Nu ska jag också lägga mig, trots att jag inte är sjuk känner jag mig trött. Med tanke på sonens hosta kan jag tänka mig att det blir en del vaken tid i natt så det är bäst att ladda med den sömn som går att få.

Nu är allt det målade inne!


Tidig söndagsmorgon och tvätten snurrar. Jag har fått en första kaffemugg och håller på att lägga upp en plan för dagen. Sonen ska hämtas på eftermiddagen, hoppas hinna med lite här hemma innan dess. Jag ska i alla fall bära in alla lister och annat som är fädigmålat och har härdat från garaget. Det skulle vara trevligt att kunna köra in bilen igen.

Jag tränade mitt i knä i går kväll även om det satt långt inne. Faktiskt tror jag att jag har gjort framsteg när det gäller att kunna lyfta benet rakt. Nu klarar jag av det en kort stund utan att det känns som om lårmuskeln ska släppa sitt fäste i knäskålen....Det gör att jag trots allt kan stå ut med smärtan som kommer och går.

Nu börjar jag längta efter nästa helg, då sover jag förhoppningsvis i mitt sovrum igen. Inte för att det är nåt fel på soffan, den är jätteskön att sova i men jag är så less på röran här hemma. Tänker på alla dessa program om samlare och andra som lever med grejor överallt hela tiden...då är det här en baggis. Dessutom blir det ju fint sen, det är i alla fall tanken. Och eftersom jag tycker att jag har valt snygga tapeter och färger borde det bli bra, det blir ju min stil precis!