fredag 26 oktober 2012

Har alldeles nyss sett nyheterna och blev så bedrövad när jag såg hur illa ovädret har farit fram över Haiti. Ett land som fortfarande inte hämtat sig från katastrofen för snart tre år sedan. Att det alltid måste vara de fattigaste som drabbas värst. Det är märkligt hur olika det ser ut i världen.

Sonen är hos en kompis i stan, så det är tyst och konstigt här hemma. Han är nöjd att ha lov en vecka. Lite avundsjuk är jag allt, men han och alla andra elever har gjort sig förtjänta av ledigheten. Det som är lite läskigt att tänka på är att när eleverna väl börjar skolan igen efter lovet så är det bara sju veckor kvar till jullovet.....

Jag har fortfarande inte fått upp handtagen på alla garderobsdörrar....men kanske att det kan ske under helgen...eller så gör det inte det....Jag hade tänkt gå ut i skogen i morgon bitti, men snön som kom gjorde mig sur...dessutom är jag trött. Det kommer ju en söndag också!

Ser precis reklam för Nicorette sugtabletter på teven.....att det spelar roll om förpackningen är snygg och smart för att kunna sluta röka hade jag faktiskt ingen aning om. Ibland är reklam bara alltför märklig.

Goda kantarellmackor!