tisdag 15 januari 2013

Träningar som byter dag, det är ytterst förvirrande...Här har vi under ett par års tid åkt till stan som en klocka, måndag och onsdag. Plötsligt är det träning tisdag och torsdag istället....Igår visste jag minsann att det var måndag, i morse var jag säker på att det var tisdag...men nu...jag har absolut ingen aning. Det kan vara måndag, kanske tisdag...onsdag känns också rätt..... Förvirringen är total. För att förvirra till det ännu mer för mig har sonen extraträning i morgon kväll. Allt för att de ska kunna förbereda sig inför tävlingen i Göteborg i början av februari...

Ser på nyheterna och bilderna från Tranarpsbron där ett hundratal fordon var inblandade i en seriekrock är overkliga. Otäckt, många skadade men med tanke på antalet kraschade bilar och långtradare känns det som om det kunde ha varit mycket, mycket värre.

En kvinnlig städare stal tydligen ett tåg i morse...och kraschade det in i ett hus...där kan man snacka om tur att ingen i huset blev skadad. Men hur kan man får för sig att stjäla ett tåg?? Oj, titta nyckeln sitter i, jag tror jag kör en bit istället för att städa...? Tyvärr blev tjuvföraren skadad själv....frågan man kan ställa sig är ju hur hon överhuvudtaget kunde köra iväg....om jag förstår det hela rätt ska det inte gå egentligen. Fast nu vet vi ju att det gick. Inget att rekommendera alltså.

Medan sonen tränade ikväll passade jag på att köra ett eget pass. Det gick finfint även om jag tycker att det är skittråkigt. Jag önskar verkligen att jag skulle tycka att det är roligt att träna. Nu är det bara nåt som måste göras och hänger som en våt och tung handduk över mig.

Nej nu ska jag plocka i ordning inför morgondagen, läsa lite och kanske sova....Det skulle nog vara en bra idé med tanke på att jag knappt får upp ögonlocken när det är dags att välkomna en ny dag.....