fredag 19 april 2013

Överraskningen i morse när jag upptäckte två snickare på altanen var stor. Inte hade jag väntat mig att det skulle hända något där idag. Men nog har det hänt alltid, ny takpapp är på plats...och som snickarna sa innan de gjorde kväll...nu har vi både hängslen och livrem, ett starkt och bra underlag för en ny golvtrall. Dessutom har de hunnit med att mäta ut lutningen på golvåsarna och kapa till en. Måndag morgon räknar de med att fortsätta. Det är så roligt när det händer saker snabbare än väntat.

Nu är det i alla fall fredag kväll, den sköna kvällen när man har arbetat en hel vecka. Den här kvällen kommer att bjuda på trevligt umgänge så jag laddar genom att vifta på tårna i soffan en stund. Försöker uppdatera mig om det som hänt i världen de senaste dagarna. Ser bland annat att de tror sig veta vilka som låg bakom bombdåden i Boston, men tydligen har en blivit skjuten och den andre jagar de fortfarande. Men allt är ännu rykten. Snart ska det hållas en presskonferens då kanske det klarnar.

Ett tydligt vårtecken är att björnarna på Skansen kommit ut ur idet. Tre små söta björnungar som alla ska få namn som börjar på Q....Quintus, Qurre och Qu.....eller nåt.....

Mitt knä mår oförskämt bra, peppar peppar är det väl bäst att lägga till...Känner mig starkare när jag går i trappor till exempel...och det är länge sen jag hade den känslan. Dessutom har jag inte så ont just nu. Hoppas det håller i sig, inser nu när det inte gör så väldigt ont att det känns så mycket bättre att slippa smärtan. Allt blir enklare och roligare.

Just nu önskar jag alla en trevlig helg fylld med det man önskar.