onsdag 24 april 2013

Det är något väldigt befriande med en kväll mitt i veckan då man plötsligt upptäcker att det inte finns några tider att passa, inga möten att åka på eller något annat som måste göras. Då lagas middagen lite senare än vanligt, man hinner gå på affären innan man fyller diskmaskinen och tvättkorgen med den rena tvätten viks ihop och läggs på en hylla för vidare färd mot garderoben. Fast den resan får bli en annan dag, tvättens alltså.

Ute på altanen händer det grejor. Trallen börjar komma på plats och jag kan i fantasin tänka mig hur det kommer att kännas att gå barfota på den i sommar. Inte som det förra trallgolvet som generöst delade med sig av stickor om man vågade ta av sig skorna.....
Där ska jag dansa runt när sommaren kommer och njuta av alla sköna kvällar som den kommer att bjuda på, sommaren alltså. Att det blir sköna kvällar i mängd, det har jag bestämt. Jag tycker att det är dags för det nu! Och blir det inte så skönt som jag har tänkt mig sätter jag mig väl i växthuset.....det kommer att gå bra det också.

I morgon har jag möten i stan som avlöser varandra hela dagen. Det innebär att jag inte hinner hem innan det är dags för sonen att åka ner till träningen. Tur att mormor finns, hon får helt enkelt skjutsa ner sonen till stan så tar jag med honom hem sedan efter träningen.

Men det är i morgon det....nu är det...ingenting.....