måndag 6 maj 2013

Ingen träning för sonen idag...men tro inte att vi fick låta bli att åka till stan ändå. Det var dags för hyposensspruta igen därför bar det av ut mot kusten på eftermiddagen.
Tur var väl det visade det sig...det blev en oplanerad spirometri också eftersom han är inplanerad för björkpollenhyposens till hösten. I stället för att komma tillbaka om några veckor fick han göra bort det idag när vi ändå var där.
Resultatet var inte alls bra så det blev till att inhalera medicin och försöka igen efter ett tag.
Men det blev inte bättre trots det. Han orkade inte blåsa så mycket som förväntas för någon med hans vikt och längd. Inte alls. Så nu har han fått ny medicin och ökad dosering på det förebyggande. Hoppas att det gör så att det blir bättre för honom så att han orkar mer.  

Konstaterar att det inte är konstigt att han blir trött och slut så fort när han tränar....fantastiskt nog att han ändå har orkat som han gjort. 

Efter avslutat besök på sjukhuset gick vi en snabb tur på stan, bland annat för att hämta medicinen och äta något. "Mackkocken" på Subway fick laga vår middag, gott!  

Därefter en ännu snabbare promenad till bilen för att åka hem. Snabb eftersom vindarna i stan inte var varma alls....och vi hade inga jackor på oss för här hemma var det varmt när vi åkte. Därför var det en skön känsla att kliva ut ur bilen när vi kom hem och inse att det skulle gå att slå sig ner i solen på framsidan och njuta av att våren äntligen är här på riktigt!

När jag satt mig tillrätta fick jag sällskap över en kopp kaffe så tiden gick plötsligt väldigt fort....men så är det när man har trevligt. Nu har tiden i alla fall gått så fort att det är dags att förbereda morgondagens jobb och titta i almanackan så att jag har koll på alla tider och det som ska göras. 

Jag går nämligen omkring med en känsla av att jag har glömt någonting eller kommer att glömma...därför är jag ovanligt noga med almanackskollen varje kväll. Fast i morgon verkar det inte vara något ovanligt inplanerat...jobb som vanligt och sedan ju-jutsu på kvällen....fast jag måste komma ihåg att gå in på Flugger och kolla in en lasyr till mitt växthus.....det skulle väl vara det jag glömmer då....det gjorde jag nämligen idag....

p.s det blev precis 1-1 i matchen mellan Sverige och Vitryssland.