onsdag 12 juni 2013

Morgonen började med att jag slog så hårt på min klockradio att den inte fungerade något mer....det gjorde att jag inte tog mig ur sängen riktigt när det var tänkt....men jag kom till jobbet till slut, inte alltför sent. Som tur var fortsatte inte dagen på jobbet i samma stil utan den flöt på riktigt fint. Väl hemma bjöd mamma på middag här i vårt hus, underbart lyxigt efter en lång arbetsdag.

Därefter åkte vi på Ikea fast inte på riktigt.....det här varuhuset låg i vår egen by. Mycket praktiskt då det efter besöket där visade sig att vi inte behöver åka till Sundsvall för att köpa nytt skrivbord till sonen. Vi köper det på vår lokala Ikeabutik istället. Det databord han har är nämligen för litet, dels slår han i knäna, dels finns ingen plats att sitta och skriva när han har läxa. Men med det nya kommer det att fungera mycket bättre. Så nu blir det till att röja undan på rummet så att vi kan sätta in det nya när det kommer hemlevererat i morgon.....bara den lyxen! Snart finns då ett databord i björk över om någon är intresserad (finns på Ikea och heter Goliat).

Dödsstjärnan har redan fått flytta ut från hans rum så den lever farligt kan jag säga....just nu står den i gillestugan men snart rivs den nog......det känns lite hårt när jag tänker på den tid det tog att bygga ihop de 3500 bitar den består av.....för att inte tala om besväret när den skulle flyttas hit från vårt gamla hus....

Men allt har sin tid, bitarna får nog hamna i sin kartong och kanske en dag blir vi sugna på att bygga ihop den igen. Vem vet?
Fast än dröjer det innan den rivs...mitt motstånd är alldeles för stort ännu....

Å andra sidan behövs ju bara Luke som kommer i sin X-wing och träffar rätt med skottet så sprängs den ju i bitar....
Undrar så i vilken legolåda det rymdskeppet ligger?? För nog vore det mycket roligare än att plocka isär den bit för bit.....