tisdag 25 juni 2013

Jag skulle behöva en liten anteckningsbok som jag alltid bär med mig. Det har jag upptäckt den här senaste veckan. (egentligen har jag nog vetat om det länge...) Senast i går kväll visste jag precis vad jag skulle blogga om idag, två saker jag ville skriva om som kändes angelägna.

En kort stund sent i går funderade jag på att skriva ner idéerna på ett papper men min tilltro till mitt eget minne var för tillfället stort.......jag vet att jag tänkte att det där kommer jag inte att glömma.....men nu ligger jag här med datorn i knäet och har inte en susning.

Det är ju inte direkt så att världen kommer att missa någonting om jag inte skriver om allt hela tiden, men eftersom mitt skrivande är rätt egoistiskt är det lite surt för mig personligen när jag inte kommer ihåg.

Fast jag har faktiskt provat att skriva ner ämnen att blogga om i telefonen en gång. När jag sen kollade på det nån vecka senare förstod jag inte av vilken anledning jag skulle vilja skriva om just det ämnet....därför tror jag att en liten anteckningsbok är bättre, med någon liten förklaring till hur jag tänkte också.

Å andra sidan...många av mina idéer kommer när jag kör bil...då är nog inte en anteckningsbok någon höjdare. Hm, jag får nog lita till minnet ibland ändå. Någon som har något bra program för minnesträning?