fredag 12 juli 2013

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter några härliga dagar i Stockholmstrakten. Vi har sett mycket, ätit gott och umgåtts med härliga människor.

I tisdags kom vi plötsligt på att vi kanske skulle besöka Skansen, för trots alla besök i storstaden har vi aldrig gått dit förut. När vi skulle gå in funderade jag lite över att det var så lång kö...klockan var trots allt runt två så de flesta borde ju ha gått in tyckte vi...men se så var det inte alls....
Tisdag är ju som bekant kvällen när det direktsänds teve från Skansen....allsången. Dessutom skulle Håkan Hellström spela ytterligare en timme efter allsången så det var många som ville in....det var väldigt mycket folk och vi såg inte mycket.....men vi hörde.

När onsdagen väl kom slutade solen att skina och regnet öste ner i stället, vilken tur att vi då fick åka ut till Knivsta och tillbringa lite tid i en stuga där. En verklig oas en kort bilfärd från storstan. Efter att ha blivit ompysslade där åkte vi hemåt igår kväll. När vi hade packat upp var det dags att lägga sig i den egna sängen...nog är den bra skön ändå. (även om sängarna vi har lånat under resan varit väldigt sköna också)

Nu snurrar tvätten i maskinen, ute är det varmt och skönt. Gräset behöver klippas men det får nog bli framåt kvällen. Under dagen blir det till att tvätta och sen ska jag försöka få tag i lite böcker att läsa. Det är nämligen altanläge!



Dags för en liten tur med flotten i Knivsta.
På Skansen precis efter genrepet.
Strandvägen.