måndag 15 juli 2013

Var är du??

Jag undrar så var värmen tog vägen? Regnet står jag ut med bara det får vara varmt. Som det är nu fryser jag om tårna och det gillar jag inte. Igår kväll kändes det faktiskt så ruggigt att vi gjorde upp en eld i braskaminen. Det hade jag gärna låtit bli ett bra tag till.

I sovrummet är det svalt eftersom myggdörren sitter i, det gör att jag inte gärna kliver upp trots att frukostmackan är uppäten.....kaffemuggen värmer fortfarande.

Funderar över vad jag ska fylla dagen med. Det finns gott om saker att göra men frågan är i vilken ände jag ska börja. Dammråttorna lever livets glada dagar, tvätthögarna är nästan hotfulla i källaren, fotohögarna och annat pappersplock kräver uppmärksamhet som jag inte har lust att ge dem.....nog finns det saker att göra allt. Knäträning står också högt upp på agendan. Men tanken på motionscykel och träning gör att latmasken vrider sig i förtvivlan....undrar vem som vinner?

Ikväll är det tävlingsträning igen för sonen, vi skulle behöva åka tidigare till stan för sonen behöver mer linsvätska och dessutom är det dags att beställa fler linser. De han har nu verkar fungera bra, äntligen verkar han ha hittat rätt. Fast i och med att han har bestämt sig är det ju dags att börja betala dem också...för mig hade gärna utprovningen fått fortsätta under några års tid....

Men nu är det dags att kliva upp och välkomna dagen!