fredag 9 augusti 2013

Blommorna flyttar in.

Blommor är ett måste i ett växthus.
För att ett hus ska få kallas växthus bör det finnas blommor inuti. Mitt sprillans nya var sorgligt tom på dessa. Därför gjordes några inköp igår. Röda fina pelargoner och två orkidéer inhandlades och fick flytta in sent igår kväll.

Det blev jättefint, även om det behövs fler blommor innan jag är nöjd. Men det får vänta till våren, då ska det sås frön igen!!

Den här dagen ska ägnas åt att träna och därefter göra någon slags dessert inför växthusinvigningen ikväll. Fast igår blev det lite smyginvigning....jag bjöd på lunch därute för första gången. Vilken skön känsla det var!

Att göra dessert ser jag fram emot, att träna ser jag inte fram emot. Nog märks det att träningsdosen ökat, mitt högra ben protesterar något alldeles förfärligt. Inte det skadade alltså....vilket i och för sig är tur. 
Efter hela yttersidan av låret och ovanpå fotleden är värken just nu väldigt stor. Vila känns som ett alternativ för höger ben, för vänster är det inget alternativ. Alltså gäller det att träna med förstånd idag....Jag ska se om jag kan plocka fram det, förståndet alltså. Meddelar sen om jag fixade det....