söndag 18 augusti 2013

Idag har jag ett skitknä igen....vi är inte alls överens om hur saker och ting ska fungera. Det började krångla lite för några dagar sedan men nu har det blivit sådär att en imaginär kniv sticks in precis under knäskålen när jag går igen. Det är inte skönt kan jag säga....det begränsar mig rejält dessutom. Något jag inte tycker om. Extra surt är det faktum att den här typen av smärta alltid kommer när jag tycker att det börjar vända och jag orkar och kan göra mer.

Eftersom jag inte vet vad det är som triggar igång det hela kan jag inte undvika något speciellt heller. Att sluta träna eller promenera finns inte som alternativ. Dessutom smärtar aldrig träningen på det här sättet, den gör bara ont på ett mer uthärdligt sätt. Jag misstänker att det är skrotet i knäet som irriterar men det kan lika gärna vara något annat.....suck. Nåja, om ett tag har det förmodligen gått tillbaka och då är det hela glömt, för ett tag i alla fall.

Efter en långsam promenad i de skor som för dagen gjorde att det smärtade minst i knäet har jag nu slagit mig ner i soffan för att slappa ett tag innan jag ska gå på födelsedagsuppvaktning. Kollar in ett program där familjer i England får hjälp att hitta nytt boende. En av kvinnorna hittar fel på precis alla hus....fel ställe, ingen karaktär, fel på alla utrymmen, får små, får få, för stora rum.....och så fortsätter det. Trots att hennes man uppskattar de flesta av husen och de innehåller precis det de bett om....det är ett under att de fortfarande är gifta om någon frågar mig.