söndag 18 maj 2014

Jag måste erkänna att jag har haft en fördomsfull bild av Köping som stad. När jag har hört Köping har jag tänkt grått, fyrkantigt och rätt fult men ack vad jag hade fel. Istället visade det sig vara en trivsamt charmig småstad.  Anledningen till besöket var en tävling sonen skulle delta i. 

Jag bodde mitt i den gamla delen av staden på ett hotell med den bästa servicen. Hotell Gillet, rekommenderas varmt! Ett familjehotell med den rätta känslan. Sonen fick sova i dojon med övriga......

Köping bjöd också på ett strålande väder, varmt och soligt. Att kliva ut från tävlingsarenan efter lördagens tävlingar var nästan en chock, det var riktig sommar utomhus. Det bästa av allt var att det var lika varmt här hemma.

Övriga deltagare stannade en natt till för att delta i ett läger men sonen och jag åkte norrut redan igår. I Härnösand tog orken slut så då åkte vi upp å berget och sov över hos morbror och moster.  Åh så skönt det var att krypa ner under täcket efter en lång dag. 

Nu är vi hemma igen, tvättmaskinen har arbetat hela dagen. Själv har jag inte gjort många knop mer än att plocka ur den och starta den igen. Istället har jag ägnat tiden åt att läsa, först ute i växthuset och sedan inne i soffan.


Ute på kvällspromenad i den ljumma luften.
Två glada medaljörer.