fredag 23 maj 2014

Teknik är underbart när det fungerar, men när det inte gör det blir jag smått tokig, eller stortokig för att vara helt ärlig..... Jag önskar verkligen att jag hade sonens mer analytiska, lugna problemsökarsinne. Istället blir jag frustrerad, irriterad, otålig, ilsken och på allmänt dåligt humör. Anledningen?

Jo en skituppdatering till min mobil som gör så att telefonen inte alls fungerar som den ska. Hur jag än bär mig åt hittar den inte SD-kortet, ungefär hälften av apparna fungerar inte, ljudet är borta, batteriet blir väldigt varmt fast man inte gör något alls...och det är bara några av problemen. Skit, skit, skit.....bajstelefon....

Fast jag ska väl inte klaga egentligen, det är faktiskt första gången någonsin som jag har problem med en mobil och om jag vore det minsta lik sonen skulle jag nu googla runt och kolla in olika forum för att se om det är fler som har problem och försöka hitta lösningar. Fast jag gör väl som vanligt....om ett tag vrålar jag ut sonens namn i frustration och ber honom fixa till skiten.

Positivt däremot är målaren som jobbar på. Han gör så att det grå breder ut sig allt mer! Doften av färg ligger tung runt huset, framförallt en dag som denna när värmen får luften att dallra.
Fast under kvällen doftade det mer av den grillade kycklingen än av färgen. Det var så härligt att slappa ute på altanen och äta den nygrillade maten. Vi testade dessutom att grilla laktosfri halloumi för första gången, det var faktiskt ingen större skillnad mot den som innehåller laktos.

Nej nu ska jag nog ta och försjunka i en bok en stund......då kanske jag glömmer telefoneländet.....