torsdag 12 juni 2014

Fattar ni vilken tur jag har, jag behövde inte få min städgen att fungera. När jag kom hem efter sommarfesten på skolan igår kväll hade sonen dammsugit hela huset....allt jag behövde göra var att torka golven i kök och hall. Inte särskilt ansträngande.

Kanske var det detta som gjorde att jag fick ork att börja med sonens klädkammare ikväll....efter en tur till stan för att hämta hem mer utomhusfärg satte jag igång. Hål och sprickor i väggarna spacklades (jag hade redan tvättat häromdagen) och sedan målade jag taket ett varv.

Förhoppningsvis hinner jag dra på väggarna ett varv imorgon kväll. Om jag har färg vill säga.....glömde kolla det innan jag åkte till stan idag....men jag tror att det finns färg i garaget. Eller för att vara korrekt...det finns färg, mycket färg men jag vet inte om det är den sorten som passar till källarväggar....annars kan jag ju vägen.....

Utvändigt börjar det dra ihop sig, mer och mer blir färdigt och förhoppningsvis var det sista omgången färg som behövde hämtas hem. Bara nu vädergudarna ser till att hålla vädret i schack så att det inte regnar kommer det att bli klart nästa vecka. Har jag tur får jag nog dessutom markiserna uppsatta igen på tisdag...med nytt tyg (grått). Ser fram emot det extra mycket med tanke på att de stora fönstren vi har i söderläge alstrar mycket värme de dagar solen inte gömmer sig bakom molnen.