fredag 18 juli 2014

När vi kom hem efter sonens träning igår skulle vi rosta bagels för att mumsa i oss. Plötsligt blev det mörkt i hela huset. Strömmen hade gått. Ner i källaren och kollade säkringarna och först såg allt som vanligt ut så jag tänkte att det var ett större strömavbrott, sen såg jag att jordfelsbrytaren löst ut. Alltså var det bra att testa rosten en gång till....samma visa.....Tur att grillfunktionen i ugnen fungerar på samma sätt.

Det tråkigaste med det hela var att pumpen till tunnan på altanen slutade fungera igen.....vad är det med pumpar som inte klarar strömavbrott.....kan ju visserligen ha att göra med att de är gamla och har varit med många år.....

Så nu är det väl bara att säga hallå mygglarver igen.....och farväl pengar...både ny brödrost och pump behöver inhandlas!

På tal om träningen, det var riktigt skönt att inte behöva köra till stan igår, alla kom upp hit till oss och tränade. En riktigt välbesökt träning faktiskt. Löpning, hinderbana, balansträning i form av hjulning, stretching och efterföljande bad. Sonen gjorde också framsteg när det gällde att hjula, enhandshjulningen såg riktigt fin ut bitvis. Övning ger färdighet!

Idag ska jag inte göra många knop, det värker som tusan i leder och knän. Någon liten promenad kanske för att smörja lederna. Sedan ser jag fram emot en sittning i växthuset ikväll, hoppas vädret håller i sig!

Badet mitt i byn, en härlig oas!