söndag 19 oktober 2014

Runt halv tre inatt kom vi hem igen efter att sonen plockats upp i Överhörnäs. Då var tävlingsäventyret över för honom denna gång. Nöjd med en bronsmedalj, men väldigt trött så jag fick inte höra så mycket mer än att han hade haft det bra. Det får vänta till dess att han sovit om sig.

Jag är också trött och huvudet känns tungt och värker. Det får helt enkelt bli en kojdag idag. Några maskiner med tvätt ska köras, mat ska lagas men utöver det så känns vila som en lagom aktivitet. Det blir ingen tur till stan heller för tävlingsträningen är av förståeliga skäl inställd idag.

Har kollat nyheterna och undrar lite över aktiviteten som pågår i Kanholmsfjärden. Det är ju som värsta spionfilmen med undervattensfarkoster, krypterade meddelanden och moderskepp som misstänks vara ombyggt för att härbärgera u-båtar.....undrar så vad som är sant?

På väderleksrapporten hör jag ordet snö och snöfall flera gånger efter varandra....dessutom fladdrar det på kartan på det sätt det brukar göra när det ska snöa. Tack och lov inte i vårt område men ändå. Jag vill inte ha snö ännu...eller halka för den delen....tycker att dubbskorna ska få vila i garderoben ett tag till....men jag inser att det snart är dags att dubba på. Då finns ingen återvändo. Sen vet jag vad jag har på fötterna utomhus till någon gång i april. Skönt, varmt, framförallt tryggt...men ack så trist....