fredag 24 oktober 2014

På skolan hade vi en härlig FN-dag, lätt förvånad konstaterar jag att vi nu är framme vid höstlovet.......redan! Hur gick det ens till? Insåg när jag räknade efter tidigare idag att det bara är sju veckor kvar till jullov...sju veckor??? (Om jag räknat rätt vill säga...det blev lite tokigt i början av dagen när jag skulle skriva saker på tavlan så risken att jag räknat fel är stor).

Ikväll är det i alla fall en skön kväll. Den matchar den härliga dagen. Soffläge, braskamin, god färs i pitabröd, några avsnitt av Agent´s of Shield i sällskap av sonen. En alldeles underbar fredag helt enkelt.

Enda smolket i bägaren är att jag måste ställa väckare imorgon då sonen ska skjutsas till tåget för vidare färd mot Umeå. Fast som tur är blir det inte en lika tidig morgon som vanligt. När han är avlämnad på tåget ska jag ner på jutsun så att de som ännu inte hämtat ut sina klubbkläder får chansen att lösa ut dem.

Nästa plan vad gäller helgen är att komma ikapp vad gäller nyheter. Jag undrar vad som hänt med ubåtsjakten till exempel och vad budgetförslaget innebär för mig? Det är några av de saker jag ska uppdatera mig om. Jag har bara skummat tidningar och nätet den här veckan.

En annan plan är att städa lite....huset är sorgligt eftersatt vad gäller just det...rena kläder och smutsiga kläder är också en prioritering....de rena ska in i garderober och de smutsiga ska in i tvättmaskinen. Helst skulle jag vilja ge mig ut i skogen, fast det beror ju lite på vädret förstås.

Mitt knä har fått sig en duvning idag. Som vanligt linkade jag lätt på väg ut från träningen men efter ett tag kändes det bättre. Även om min lårmuskel är sorgligt tunn så har jag ändå gjort framsteg...det känner jag när jag dansar vid spisen till hög musik. Jag kan stödja på vänster ben och hålla balansen på ett helt annat sätt än för några månader sen. Så även om det går sakta, nästan lika sakta som lavar växer på stenar, så går det dock framåt.....Wohoo!