lördag 25 oktober 2014

Värt att notera: Dansa inte för mycket och tro att allt är bra med knäet bara för att det känns okej ibland. Ikväll är det ingen höjdare nämligen, det bränner, värker och är svullet. Det kan ju i och för sig bero på dagens aktiviteter också....städning....nu hade jag tur, jag slapp göra allt själv annars hade det förmodligen varit ännu värre. Mamma kom och hjälpte till med lite dammtorkning och moppning av golv. Själv plockade jag undan alla grejor som låg på ställen de inte skulle, sedan dammsög jag. Så jag skyller hellre det onda på dammsugaren.....jag tror att tråkiga saker (dammsugning) är värre för knäet än roliga saker (dans).

Dagen började lugnt  men i ett huj blev det plötsligt stressigt....när vi skulle åka till stan var plötsligt sonens plånbok borta.....efter att ha letat febrilt ett tag kom vi så iväg, lätt stressade. Misstänkte nämligen att tåget skulle vara i tid idag så att komma försent hade inte varit nån hit direkt. När vi då väl anlände till Resecentrum rullade tåget in och han och kompisarna gick ombord.....inte många minuter tillgodo där inte....
Senare ikväll är det dags att hämta hem honom...förmodligen trött efter att ha tränat med regerande junior-världsmästaren. Fight-träning en hel dag, spännande att höra vad han tyckte om det.

I morgon blir det i alla fall sovmorgon, det känns skönt. Fast förmodligen lär jag väl vakna tidigt och vara pigg bara för det....men då kan jag i alla fall med gott samvete ligga kvar i sängen och slöa....länge, länge.