onsdag 28 januari 2015

Ibland är det tur att jag är förutseende. Eller det tursamma är väl egentligen att jag äntligen hittade en tapet jag gillar. För plötsligt ringer målaren och frågar om det är okej att han kommer på måndag och målar och tapetserar mitt arbetsrum.

Jamen, självklart är det okej...men hinner jag få hem tapeter och vem ska lägga golvet? Det hade jag inte kollat upp ännu. Än mindre vilket golv jag skulle ha. En tanke hade jag dock. Eftersom bokhyllorna är i björk tänkte jag att ett golv i samma träslag skulle bli snyggt.

Enda problemet med det är att det verkar vara dåligt med tillverkare av björkgolv nu....finns inte att få tag i....de golven har utgått ur sortimentet. Nog kanske det kan tänkas att det finns någonstans men det brådskar ju lite och dessutom ser jag helst att jag får tag i ett golv som inte ruinerar mig.

Konstaterar krasst att antingen är jag väldigt omodern eller så är jag före min tid.....väljer att se mig som en trendsättare. Ni ska se att om några år då ska alla ha björkgolv.....men så länge kan jag inte vänta. Nu när alla bokhyllor ska ut så ska det till ett nytt golv också.

Tack och lov var det inte missflyt hela vägen. Mina snickare lovade att fixa golvet, trots kort varsel. Hurra! Och jag har kommit ihåg att beställa tapeterna.....nu är det bara att tömma rummet kvar.....nog vet jag vad jag ska göra i helgen! Vad ska ni göra?