torsdag 2 april 2015

Det här med att ändra adresser är ingen barnlek.....när man flyttar själv kan det vara nog så jobbigt men det brukar fungera ganska smidigt ändå.

När adressen till en skola ändras är det inte så där alldeles enkelt kan jag säga. För det första skickas man runt till en rad olika personer innan man kommer rätt, till slut träffade jag på den trevliga Ulla, hon fixade några ändringar. De allra viktigaste.

Sedan återstod då jobbet att ringa runt till alla företag som skickar kataloger och annan information som vi även fortsättningsvis vill ta del av......det är rätt många....jag ägnade tre timmar åt detta idag. Ändå lovar jag att det kommer att dyka upp mer som behöver adressändras vad det lider.....

Under denna förmiddag med tonval upptäckte jag en sak som till slut irriterade mig något enormt. Alla dessa företag som spelar musik medan man väntar....LÄGG NER.....detta klinkande som upprepas om och om igen är mer enerverande än ett gäng myggor i ett mörkt rum på sommaren.

Nu slipper jag tack och lov detta några dagar, istället tänker jag njuta av att det är påskhelg och bara slöa, slappa och äta god mat. Någon liten promenad ska det nog också bli. Fast inte ikväll, den här eftermiddagen körde jag ett hårt pass hos sjukgymnasten, det får räcka.