onsdag 29 april 2015

Tänk att jag alltid ska hitta anledningar att åka vägen ner till stan så ofta jag kan. Är det inte träningar för sonen är det möten via skolan, hyposensbehandlingar eller så drar jag helt enkelt iväg på en resa tur och retur bara för att det är så himla kul.....
Nej det stämmer inte riktigt men faktum är att när vi åkte från stan igår kände jag mig så¨nöjd att det inte skulle bli några fler resor förrän på söndag. 

Efter ett antal samtal med försäkringsbolagen idag fick jag reda på att elaka dofter som biter sig fast i golvmattor och annat inte täcks av försäkringen. (Men om soffa och annat inte slutar dofta täcker allriskförsäkringen det i alla fall). Ett tips fick jag i alla fall när jag diskuterade problemet med Anticimex i Umeå, en spray som tar bort otäcka dofter. 

Hade det varit första april skulle jag ha trott att det var ett skämt men tydligen är det en verklig vara som finns på riktigt. Sprayen kunde finnas på Granngården om jag hade tur......men se det hade jag inte. Däremot fanns den på Clas Ohlson. Och var finns den butiken? Jo i stan! Alltså satte desperata Katarina sig i bilen och körde de åtta milen tur och retur med ett snabbt stopp för att inhandla Yocoair. Sen var det bara att gå loss med sprayflaskan i källaren. 

Om det är inbillning eller magi vet jag inte. Men doften är inte lika påträngande längre. Bästa stadsresan på länge!!


Så här ser de nya lamporna ut, inköpta igår.




Min räddning luktätaren!