fredag 15 maj 2015

Jag förvånas alltid över hur huslig jag känner mig när jag lyckats städa huset själv....känslan av att ha uträttat ett stordåd är enorm. Lite märkligt eftersom att städa, det är ju sånt där alla gör. Mer eller mindre frekvent förstås. Jag gör det mindre frekvent.....det kan ju vara därför jag känner mig så nöjd. Dessutom blänker alla fönster fortfarande, bara en sån sak.

Om jag nu bara kunde få något gjort åt tvättamöban då skulle jag kunna kalla mig drottning av hemmasysslor.....i alla fall en kort stund. En dag eller så.....

Faktum är att lika förvånad som jag är över de gånger min husliga sida tittar fram, lika förvånad är jag över mängden tvätt som alstras i detta hus. Tänk om man kunde omvandla tvättberget till energi....då skulle elräkningen bli billigare. Nu är det ju precis tvärt om, elmätaren snurrar på bra. Det sura här är att det inte bara finns en smutsamöba. Den rena är minst lika stor, om inte större......hur svårt kan det vara egentligen att ta reda på ren tvätt???

Fast tanken att få kallas Drottning av hemmasysslor lockar.....undrar om man får bära en krona då? Det skulle jag gilla....men det får bli en annan dag. Just nu vilar mitt onda knä och har bestämt att så ska det vara resten av kvällen.

Bilden ljuger, det ser ut att vara mycket mindre tvätt än det är i verkligheten.