lördag 16 maj 2015

Snacka om att jag jobbat hårt idag med hög puls och svettig rygg som resultat....Jag började med kaffe och tidningen, sen startade jag en tvätt innan livestreamen från Dalby Open började. 

När den körde igång såg jag sonen först av alla så där blev jag sittande i soffan och kollade på matcherna i fight i väntan på att duon skulle starta. Till slut började duoparen värma upp och deras matcher kom igång. 

Pulsen var lika hög på mig som efter det värsta träningspass och svetten rann på ryggen. När de i sonens första match riktade kameran åt ett annat håll vrålade jag så att det förmodligen hördes många mil. Hade någon hört mig hade de förmodligen inte trott att jag var riktigt klok....kanske lyssnade de på mig för plötsligt fick jag se sonen och hans vikarierande duopartner på mattan. 

Efter alla deras matcher fortsatte det med fight men plötsligt slutade livestreamen att fungera. Det tog jag som ett tecken att det var dags att kliva upp ur soffan och ta en promenad. En lång skön tur som avslutades med en gourmetmiddag.....pommes med ketchup! Det är sånt jag lagar till mig själv när sonen är bortrest....
Jag gick Sjönäsrundan. 

Gourmetmiddag, pommes med salt, dillkrydda och ketchup.

Natten som gick vaknade jag till och njöt av den sköna känsla som en nyss renbäddad säng ger. Lakan som fortfarande är härligt "kripsiga" och sköna. Att borra ner huvudet i kudden och dra upp täcket om sig då är helt underbart. Då kände jag mig tacksam att jag var lite huslig igår...

Längtan att ligga kvar i sängen är därför stor men så kommer det inte att bli.  De kör snart igång livestreamen från tävlingen i Lund. På youtube visas tävlingarna från en av mattorna. Spännande att se om någon av våra tävlande skymtar förbi! Så nu ska jag först ge mig ut på en liten promenad, sen startar jag streamen på teven nere.....heja alla tävlande!