söndag 17 maj 2015

En helg med några extra lediga dagar kan gå väldigt fort. Väldigt fort. Plötsligt är det söndag kväll och jag ligger i soffan och väntar på att sonen ska ringa och tala om att de är i Härnösand. Då vet jag ungefär när jag måste åka hemifrån för att hämta upp honom i Överhörnäs. Men de har en bit kvar dit, så än får jag vänta ett tag.

Jag har i alla fall hunnit med några av de saker jag har föresatt mig att göra, städa, ta reda på tvätt, sortera en massa papper (hann i alla fall hälften), läsa, ta promenader och slappa.

Ett årsmöte på jutsun i eftermiddags hann jag också med. Så dålig uppslutning som idag har det aldrig varit....sammanlagt var vi endast tolv....skamligt med tanke på att vi är runt 140 medlemmar.

Nu återstår att planera upp veckan som kommer, men eftersom sonen inte ska hämtas förrän senare hinner jag det också, om jag sätter igång nu.

Misstänker att han kommer att vara lagom mör i morgon, gäspningarna lär synas i skolan. Jag tror att jag kommer att vara lite trött jag också, även om jag inte suttit i en bil från Lund. Jag gillar att få mina åtta timmar......och så blir det inte natten som kommer.

Bäst att planera morgondagen nu....så att jag inte har det kvar när jag kommer hem.