torsdag 11 juni 2015

Terminen har bjudit på många fullspäckade veckor. Men jag tror nog att den vecka som gått har varit den allra mest intensiva. Detta trots att sonen inte behövt skjuts till träningar under veckan.

I tisdags eftermiddag var det så illa att om någon frågat om mitt namn hade jag inte kunnat svara. Det har varit arbetsmiljöärenden, träffar i stan, utbildningar i stan, ännu en träff i stan, en tur till stan för att hämta mina ortopediska skoinlägg. Slutspurt i skolan har vi haft också med allt plock som hör till sista veckan. Sommarfesten igår kväll var en riktig höjdpunkt där vi fick njuta av alla elevers fina framträdanden. 

Ligger i sängen och funderar om jag har glömt något viktigt när det gäller saker eleverna skulle gjort klart eller fått hem. Men jag tror faktiskt inte det....något som gör mig inte bara lite misstänksam. Är det inget jag glömt är det förmodligen första gången någonsin.....

Nåja, öppnade i alla fall presenten jag fick av treorna idag. I paketet låg en jättefin mugg i form av R2D2. Jag blev så rörd över deras val av present. En sak som verkligen passar en nörd som jag. 

När jag väl kom hem vid halv sex har jag sen förberett lite för sonens avslutning i morgon. Jag fattar inte att han redan slutar nian. Nyss var han en liten, liten kille. Nu förvandlad till en vältränad ung man. Nog kommer det att kännas märkligt i morgon allt. Han tycker nog mest att det är skönt.....





Ett värmande kort, en fin skylt och ett spännande paket. 

Världens finaste R2D2-mugg är numera min!


Gott nybakat bröd så här på kvällskvisten. Kommer att smaka fint till frukost i morgon. 


Tänk att den här lille filuren går ut nian i morgon...


På väg till avslutningen i årskurs 1.