måndag 29 februari 2016

Nästan fyrtiotusen minus varje månad.......jag har så svårt att förstå hur man kan sätta sig i den sitsen. Ja, jag ligger förstås i soffan och kollar in lyxfällan. Det är ju bara det programmet som tar upp dessa problem. De det handlar om ikväll är ett ungt par med ett gäng hundar som hamnat rejält i skiten. Mitt i alltihopa ett gäng lögner som nog satte deras förhållande på ett riktigt prov. Undrar just hur de ska ta sig ur det hela? Nog behöver de hjälp allt....

Jag skulle också behöva lite hjälp....men inte med min ekonomi utan med att jaga bort latmasken. Den har verkligen bitit sig fast hos mig. Så länge jag är på jobbet, så länge jag har jobbsaker att göra här hemma går det bra. Men så fort allt sånt är bortgjort är det precis som att jag fryser fast och inte får något uträttat. Precis all energi rinner ur mig.....funderar om det är så att filten jag ligger under är en tjuv...en energitjuv. Den är nämligen mjuk och gosig och gör allt för att jag ska ligga kvar därunder.

För det är verkligen inga fel på mina intentioner, de är goda. Jag tänker att jag i alla fall ska ta bort lite tvätt....eller starta en maskin.....eller plocka undan alla tidningar som ligger och skräpar...eller torka luckorna i köket (som borde blivit gjort innan jul)....eller....så låter jag helt enkelt latmasken vinna och fortsätter läsa den bok jag håller på med just nu.

Om någon startar en dokusåpa med namnet Latmaskfällan så lovar jag att söka.....lovar......