söndag 27 mars 2016

En sak är säker, alla mina övningar ger effekt på ryggen. Natten som gick kunde jag faktiskt sova fler timmar i sträck än på många nätter. Visst, jag vaknade och hade ont, men inte lika ofta som tidigare nätter. Jag hade svårt att hitta en bekväm sovställning men när jag väl gjort det sov jag gott. 

Idag har jag fortsatt att sträcka varannan timme. Fast jag får verkligen övertala armarna att göra jobbet...de tycker att det räcker nu. Tänk så lite de vet....det har ju bara börjat. 

Det har i alla fall varit en annorlunda påskhelg med massor av träning, promenader, och slöande framför teven med rullen i svanken. Matlagning också förstås men inte den minsta påskmat så långt ögat har nått. Eller vadå, nått ögat? Nått gommen kanske..... Jo förresten, en liten äggmacka till frukost har det blivit...fast det äter jag ju annars också. 

Just nu funderar jag på vad jag ska motivera mina armar med inför nästa träningsomgång.....lite choklad kanske.....egentligen inte så mycket för armarna men väl för gommen.....det kanske gör att jag orkar en omgång till....eller armarna vill säga.