fredag 1 april 2016

April är här och våren kommer med stormsteg. Än lär en och annan snöflinga falla men till slut kommer det vita att få ge upp. Jag njuter på mina promenader av att inte behöva ha dubbskorna på mig. Jag hoppas verkligen att det håller i sig....det är så skönt med andra skor.

Förutom att det blev en ny månad idag är det ju dessutom den dagen när det är okej att luras. Tidningar, nyhetsprogram, ja i princip överallt luras det. När jag läste lokaltidningen i morse letade jag efter nåt lurigt tills jag kom till sista sidan. Där stod det att de inte hade något aprilskämt i år. Lite gulligt med tanke på att allt som står i den tidningen alltid är till hundra procent sant annars....eller?

Nåja det fanns gott om andra aprilskämt att njuta av. Jag gillade verkligen nyheten om att skolbarnen i Norge fick sitta på pilatesbollar istället för stolar....

Det enda jag inte riktigt gillar med våren är allt damm och grus som de lastbilar som i skytteltrafik kör förbi rör upp. Jag hoppas verkligen att det snart dras en ny väg för den tunga trafiken så att vi slipper den utanför ytterdörren. Det är inte kul. När de dessutom lagar groparna i gatan med grus blir det ju inte bättre direkt.

Något som däremot är rätt kul...fast jag vet inte om det är ett aprilskämt ännu. Det är det faktum att min rygg mår lite bättre. Just nu känns det rätt okej. Jag hoppas verkligen att det är på riktigt och inget skämt. Med tanke på att det bara är två dagar till dess att jag ska börja jobba vore det rätt bra....jag tränar på!

Precis utanför tomten har det lagts på ett lager grus för att lappa ojämnheter. 

Ett dammoln runt lastbilen i bortre änden av gatan. En lastbil som måste köra vänstertrafik för att kunna ta svängen. 

Våren är inte alltid så vacker men det är ju tur att när det väl börjar växa försvinner allt det fula.