söndag 7 augusti 2016

Och plötsligt var vi tillbaka i Sverige, men det var nära att vi stannade några dagar extra då planet var överbokat och de behövde frivilliga som stannade kvar...men så var det ju det där med jobbet....det är ju snart dags. Därför satte vi oss på planet igår eftermiddag i New York och landade tidigt i morse här hemma. Efter att ha hämtat bilen körde vi hemåt och även om jag var trött gick det bra men en stund efter att jag kom in här hemma gick luften ur.

Tack och lov kunde jag sova någon timme och sedan kom mamma med mat så att vi fick äta. Då kom krafterna tillbaka, i alla fall så pass att jag orkade packa upp det mesta av våra saker. Sonen som sov i princip hela vägen från Arlanda hade mer ork så han fick vara springpojke under uppackningen. Dessutom fixar han det som behöver fixas här hemma ikväll (serva mamman). Själv kämpar jag för att hålla mig vaken i alla fall några timmar till.

Sista dagarna i New York promenerade vi ner till Hudsonfloden, genom Hell´s kitchen. Därefter blev det bio och lite shopping, med betoning på lite. Sonen köpte skjortor (vad annars) och skor. Själv var jag inte klädshoppingsugen alls utan jag handlade det viktigaste när man åker till USA, kaneltuggummi och Bengay (ett slags smärtlindrande liniment). Pyjamasbyxor, en bok och en filt (den fick vi på köpet) blev det också. Men sen tog orken att shoppa slut.

Nu tog även min kvällsork slut...alldeles för tidigt men jag kom plötsligt på att det är OS på teven så jag kan ju alltid slötitta....somnar jag så somnar jag.

Seriös shopping, det viktigaste kom med hem....kaneltuggummi och Bengay.
p.s Det kommer mer om det stora äpplet sen.....