lördag 29 juli 2017

När regnet strilade ner i går kväll och formligen öste ner under sen natt och tidiga morgontimmar kändes det avlägset att det skulle bli en sån fin dag som det blev idag. När jag vaknade i morse var planen att chocka mig själv men framförallt sonen och baka bullar men av det blev det ingenting....solen sken och det var läge att hållas utomhus istället. Det gäller ju att passa på. Finns ju andra som bakar bullar som tur är....

Fast jag var inte ute precis hela dagen. En lasagne förbereddes och lades ihop. Tanken var att vi skulle få den till middag denna dag som tydligen är lasagnens dag.....men sonen tog bilen och drog till Umeå med kompisarna...alltså blir det lasagne imorgon istället....middagen är klar, hurra! Utan mat blev jag dock inte, macka med kräftstjärtar smakade mycket gott.

På eftermiddagen åkte jag och mor till Östergensjö och PerOrs. Där är så mysigt men framförallt har de gott fika. Om de bjuder på julstämning i december så är det sommarstämning man åker därifrån med en sån underbar dag som idag.

En ny lykta lyste fint i regnet under gårdagskvällen. 

Besök i trädgården.

PerOrs bjöd på gott fika, underbar miljö och fin konst!