lördag 14 oktober 2017


Oj vilken intensiv vecka, just nu skulle jag ge ganska mycket för en arbetsvecka där saker och ting bara rullar på i lite lagom takt. Men jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb jag trivs med om än det går lite väl snabbt ibland. Fast det verkar ju inte bara vara jag som tycker så, det är många som säger att det går fort och händer mycket. Börjar fundera om det ligger något i luften, något virus som fått fäste.

Hur som helst, veckan har varit bra. Den har bjudit på en mängd roligheter på fritiden också.  Jag fick lite hårvård, ett besök på ortopeden, en trevlig kväll med underhållning på Röda Kvarn och igår filmmaraton med goda vänner och massor av gott att äta!

Ortopedbesöket gick precis som jag ville, det blir operation. Skrotet ska bort. Förhoppningsvis snart men inte i december kom vi överens om. Eftersom jag och sonen har en resa bokad till London i mitten av december vill jag gärna kunna resa dit utan allt för stort besvär. Hur som helst, hälsodeklarationen är ifylld, prover och EKG är tagna så nu är det bara att vänta.

Något jag väntar på förutom operationen är att min telefon, som just nu har fått någon slags omstartsnoja, ska uppföra sig igen så att jag kan ringa och ta emot samtal.....inser att den varit med ett tag och därför förmodligen inte klarade av den senaste systemuppdateringen....så just nu kan jag konstatera att jag inte är nåbar via telefon...